Keep going - del 3

Når jeg hadde gått et stykke, hørte jeg noe bak meg. Jeg snudde meg brått...


Jeg skvatt så jeg skreik så høyt at folk måtte tro hun hadde sett et spøkelse. Der stod den nye gutten som satt ved siden av meg i klassen, som Lindsey synest var så kjekk. Jeg måtte jo si meg enig i det da.  -"Hei. Beklager, jeg, eh, mente ikke å skremme deg." sa han med en fin guttestemme. Jeg hadde ikke hørt han snakke før nå. Jeg tok i håret mitt, noe jag alltid gjorde om jeg ikke helt visste hva jeg skulle si. -"Hei, det går helt fint. Jeg er lettskremt." sa jeg og lo. -"Hva heter du?" spurte han. Jeg tok utav ørepluggene til musikken, og tok på pause. -"Jeg heter Emily Davis." sa jeg og smilte hyggelig. -"Å, hyggelig." sa han og tok meg i hånden. -"Jeg er Nathan Forbes." sa han og smilte. Å, han var virkelig kjekk. Det smilet! Vi stod å så på hverandre en stund, før det begynte å bli litt kleint. -"Jeg må stikke. Veninnene mine venter på meg." sa jeg og vinket til han. -"Ja, hyggelig å møte deg Emily. Vi ses." sa han. Jeg smilte, og sa at det var hyggelig å møte han og. Jeg gikk noen meter, og tok på musikken igjen. Jeg snudde meg, for å se om han hadde gått. Det hadde han. Han var borte. Og da mener jeg sånn helt borte. Jeg kunne serriøst ikke se han noe steder. Jeg trakk på skuldrene. -"Han er vell rask." mumlet jeg for meg selv, og halveis jogget bort til huset til Lindsey. 

Jeg stod utenfor huset til Lindsey og banket på. Det virket så stille, akkurat som om ikke det var noen hjemme. Jeg sa mobilen ned i lommen, og banket på enda en gang. Plutselig fikk jeg en melding. -"Bare gå rett inn." skrev Brooke. Jeg fniste litt for meg selv. Okei, jeg gikk rett inn. -"Surprise, surprise!" Brooke og Lindsey hoppet fremfor meg med et stort smil. De hadde bakt kake. -"Det var da volsomt, jeg har jo ikke bursdag på en stund enda..." sa jeg og hang fra meg jakken. -"Vi vet det. Det er ikke derfor vi har laget sjokoladekake, vi ville bare gjøre det for deg." sa Brooke. -"Åww." jeg ga begge en skikkelig klem. -"Fy, som jeg har savnet å vere med deg." sa Lindsey, og Brooke nikket. -"Jeg har savnet å vere med dere også, jenter." sa jeg og bet meg i leppen. -"Kom, så går vi inn og spiser kake og snop!" sa Lindsey glad. Pappa hadde rett. Som han hadde prøvd å fortalt meg hele tiden, så er det best å vere med dine nærmeste venner når du ikke har det bra. Det er bedre enn å sitte hjemme alene og vere lei seg. 
.

Kaken var kjempe god! Kvelden videre gikk i masse gøy jentesnakk. Da vi plutselig begynte å snakke om Nathan, som han het, kom jeg på at jeg hadde sett han på veien dit. -"Dere?" sa jeg og smilte til Lindsey. -"Gjett hvem jeg traff på bort hit?" begynte jeg med. -"Fortell." sa Brooke. -"Jeg traff Nathan." smilte jeg. -"Nathan? Og det er..?" Lindsey så på meg. -"Den nye gutten i klassen." sa jeg. -"Du tuller? Bor han her en plass?!" spurte Lindsey med en hyper stemme. -"Vell, kanskje det. Jeg traff hvertfall på han, og nå vet dere. Han heter Nathan Forbes."

Snakket gikk mest i Nathan. Det begynte å bli sent, og jeg kom på at jeg hadde glemt mobilen i jakkelommen min. -"Jeg skal bare hente mobilen, bare vent litt." sa jeg og stakk ut for å hente den. Da jeg så på mobilen hadde jeg fått elleve anrop og to meldinger fra pappa. Typisk pappa, han skulle alltid skjekke oppi alt. Kanskje det var litt pga han var politi? -"Emily. Du må ringe meg når du ser dette." Det var to meldinger det stod det i. Jeg sukket, og tastet inn nummret hans. To ring, så tok han den. -"Emily? Emily?! Hvor er du nå?" sa han stresset. -"Pappa, ro deg. Jeg er borte hos Lindsey." svarte jeg og lurte på hva han stresset så for. -"Jeg kommer å henter deg, bli hvor du er. Og be Lindsey og de låse alle dørene." sa han fort. -"Pappa, hva har skjedd?" sa jeg redd. -"Et drap skjedde i parken for ikke lenge siden." sa han og la på. Hånden min skalv så mye at mobilen falt ned på golvet.


HVA  SKJER?-Storiesdreams

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Historieblogg

Historieblogg

17, Bergen

Jeg er en som liker veldig godt å skrive! Dette er en blogg der det vil komme ut forskjellige historier. Håper dere liker historiene mine!

Kategorier

Arkiv

hits