Keep going - del 2

Første dag på skolen, første gang jeg ser vennene mine, begynner vi å grine. Fin begynnelse på det andre året på videregående, ikke sant? 


Skoleklokken ringte. Jeg gikk inn i skolegangen sammen med Brooke og Emily. Jeg gikk i midten, og de holdt rundt meg. Da følte jeg meg litt tryggere. -"Jeg skal bare på toalettet" sa jeg og gikk vekk fra de. Plutselig snublet jeg rett i en person. Jeg så opp. Der stod en høy, slank, utrolig kjekk gutt som jeg ikke hadde sett før. Han hadde brunt hår, øynene så jeg ikke, fordi han hadde solbriller på seg, men han virket kjekk. -"Jeg beklager. Jeg gikk i litt andre tanker." sa jeg og prøvde å få frem et lite smil. Han bare nikket og smilte, også gikk han. Jeg så etter han. Alle så masse på han. Spesielt jentene. Jeg så bort på Brooke og Lindsey. Lindsey så ut til å bli storforelsket med en gang. Jeg måtte ikke egentlig på do likevell, så jeg gikk tilbake til Brooke og Lindsey for å spørre om de så gutten. Noe de definetivt hadde lagt merke til. -"Så du han Emily?" spurte Lindsey med store øyne. -"Ja, jeg så han. Jeg gikk rett i han." sa jeg. -"Fikk du vekslet noen ord med han?" spurte Lindsey fort. -"Nei. Han sa ikke stort." svarte jeg og gikk inn i klasserommet med Brooke og Lindsey rett etter meg. Den nye gutten kom inn også. -"Du tuller! Se!" sa Lindsey. Jeg så bort. -"Han skal vist ha historie med oss, ja." sa jeg og satt meg bedre til rette. Den nye gutten fikk beskjed om å sette seg ved siden av meg. Lindsey satt på den ene siden av meg, Brooke satt fremfor meg, og den nye gutten satt ved siden av meg. Han tok av seg solbrillene. Jeg tok det lange mørke håret mitt til den ene siden. Jeg snudde så vidt litt på hodet, så jeg så rett på gutten. Han satt allerede og stirret på meg. Jeg smilte svakt til han. Han bare så vekk. -"Så du det?" hvisket Lindsey. -"Han satt å stirret på deg!" sa hun. -"Lindsey, ro deg ned. Vi fikk bare øyekontakt." sa jeg og så frem mot læreren. -"Velkommen til et nytt skoleår!" sa han. Jeg lurte egentlig på hvordan jeg skulle klare dette. Hvordan jeg skulle få tilbake konsentrasjonen. Jeg klarte ikke få tankene vekk fra det som skjedde med mamma. Den mystiske historien på nyhetene om en dame som ble funnet drept i skogen. Ingen vet sikkert hva som skjedde med henne. Det eneste som er sikkert, er at hun var død. Da jeg var i helt andre tanker, var det noen som klappet med på skulderen. Historielæreren. Han smilte til meg. -"Bare gå ut om du trenger det. Jeg skjønner hvis du ikke klarer å konsentrere deg om fagene." sa han. Jeg nikket og svelgte. Alle i klassen så på meg. Det var en ekkel følelse. Læreren klappet i hendene så folk skulle slutte å se så mye på meg. 

Det var lunsj. Jeg var ikke sulten. -"Kom, så går vi å kjøper oss noe i kantinen." sa Brooke og dro meg opp fra stolen. -"Jeg har ikke med meg penger. Klarte å glemme det." sa jeg. -"Jeg og Lindsey spanderer på deg." sa Brooke og smilte. -"Det trenger dere ikke, er ikke så sulten uansett..." -"Jo, det skal vi! Kom igjen!" smilte Lindsey. Vi tre jentene gikk mot kantinen, og kjøpte oss noe mat, før vi satt oss ned. -"Du Emily?" sa Brooke og smilte. Jeg nikket og smilte. -"Blir du med meg og Lindsey bort til Lindsey i kveld?" spurte hun. Jeg tenkte meg om. Jeg hadde virkelig ikke vert med de siden det med moren skjedde. Jeg svelgte. -"Vi forstår om du ikke klarer, men vi vil anbefale deg å forsøke. Det blir ikke bedre av å ligge hjemme alene og stirre i taket." Lindsey var alvorlig. -"Jeg blir med dere." sa jeg. -"Å, Emily!" begge jentene klemte meg godt. Jeg fikk frem et smil.
New photos on this wiki - The Vampire Diaries Wiki - Episode Guide, Cast, Characters, TV Series, Novels, and more!

Første skoledag var ferdig, og jeg gikk inn i huset mitt sammen med broren min. -"Hvordan gikk det i dag, Jake?" spurte jeg mens la fra meg bagen min. Han bare så på meg. -"Hva tror du?" spurte han. Jeg ristet på hodet. -"Jake, jeg vil bare høre om det gikk greit. Jeg skjønner jo at det ikke gikk greit da, men du vet at du alltid kan snakke med meg om det, sant?" sa jeg. Han så trist bort på meg. -"Jeg stikker ut." sa han og hentet lommeboken sin. -"Hvor skal du? Du har jo nettopp komt hjem!" sa jeg og gikk mot han. -"Jeg skal bare møte noen venner." sa han. -"Pappa er på jobb, men jeg skal lage middag. Spis middag før du drar da." sa jeg. -"Det går ann å få tak i mat ute og Emily." sa han og så dumt på meg. Han smelte igjen døren og stakk. Jeg var virkleig bekymret for broren min. Vi pleide å ha et veldig godt forhold, men etter det som skjedde med moren vår, er han helt knust, og han oppfører seg ikke bra. Han er ute hver helg, og jeg aner ikke hva han driver med, for han vil ikke snakke med meg om det. Før sa han alt til meg. Jeg sukket og ringte pappa. -"Hallo, Emily." sa han. -"Pappa, hvortid kommer du hjem?" sa jeg og tok håret bak øret. -"Jeg kommer ikke hjem før i ellevetiden. Det vet du. Jeg jobber jo seinvakt denne uken." sa han. -"Ja, jeg vet det. Men jeg er bekymret for Jake, han bare stakk igjen, uten å si hvor han skulle. Han sa han skulle ut med noen venner." jeg sukket. -"Emily, ikke bekymre deg for alt. Han skal vell bare ut med noen venner, ikke sant? Kanskje du og burde gjøre det? Kan ikke du gå ut med noen venner i kveld, bare for å komme deg på litt andre tanker? Jeg er serriøs." sa han. -"Jeg har allerede ordnet det. Jeg skal bort til Lindsey." sa jeg. Jeg hørte at pappa ble lettet. -"Så bra. Kom deg ut litt. Men jeg må nok gå, så hadebra. Glad i deg, jenta mi." sa han og la på. 

Etter jeg hadde spist litt nudler, tekstet jeg Lindsey en melding om det var greit jeg kom bort til da. Jeg fikk for svar, at det var helt ok. Det tok bare ti minutt å gå bot til der Lindsey bodde, var bare å gå igjennom en park, så var jeg der. Det hadde blitt litt mørkt og kjølig ute, så jeg tok på meg en jakke. Jeg var egentlig veldig mørkredd, så ville prøve å gå så fort som mulig gjennom parken. Når jeg hadde gått et stykke, hørte jeg noe bak meg. Jeg snudde meg brått...Hva synest du så langt?


-Storiesdreams 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Historieblogg

Historieblogg

17, Bergen

Jeg er en som liker veldig godt å skrive! Dette er en blogg der det vil komme ut forskjellige historier. Håper dere liker historiene mine!

Kategorier

Arkiv

hits